Lisätuotteet

Valittavissasi on monia eri viimeistelyjä

Alla on listattu yleisimpiä rintanappien viimeistelyyn käytettäviä lisäoptioita. Rintanapit voidaan valmistaa näissä ominaisuuksissa pienellä lisäkustannuksella, lukuunottamatta mattapintaista viimeistelyä joka on lisämaksuton. Tutustu rintanappien hinnastoihin tai siirry laskemaan sopiva hinta rintanappien tilausautomaattiin.

Pullonavaaja avaaja rintanappiPullonavaaja ja magneetti

Napit voidaan viimeistellä tällä järeämmästä metallista valmistetulla taustakappaleella joka toimii sekä pullonavaajana että magneettina. Pienen magneetin ansiosta pullonavaajaa voi säilyttää vaikkapa jääkaapin ovessa, jolloin se on myös jääkaappimagneetti.

AvaajaSuorakaide pullonavaaja magneetilla

Tämä uutuustuote on saatavilla suorakaiteen muotoisen rintamerkin taustaksi. Kuva-aiheena voi olla esimerkiksi juomatölkki jolloin valmis rintamerkki näyttää pieneltä juomapurkilta. Avaajan taustalla on pieni mutta voimakas magneetti jolla tätä tuotetta on helppo säilyttää jääkaapin ovessa.


Heijastava rintanappi ja heijastin pinssitFluerisoiva, heijastava tai mattapinta

Rintanapin pinta voidaan mattalaminoida, jolloin valmiissa rintanapeissa on kaunis mattapintainen viimeistely. Vaihtoehtoisesti kuva-aihe voidaan painaa heijastavalle kalvolle jolloin rintanappi on myös heijastin. Fluerisoiva (tai "fluorisoiva") eli pimeässä hohtava rintanappi valmistetaan silkkipainamalla. Pohjalle painettavan normaalin painokuvan päälle tehdään silkkipainettu lisäpainanta pimeässä hohtavalla fluerisointimaalilla.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä