Erikoistuotteet

Solmioneulat ja kalvosinnapit

Solmioneulat omasta logosta tai vaakunastaUseat asiakkaamme valitsevat pinssitilauksen yhteydessä myös muita tuotteita joihin pinssinä toteutettava merkki liitetään. Perinteisen perhosklipsin lisäksi pinssistä voidaan valmistaa vaikkapa solmioneulat tai kalvosinnapit yrityksen logosta tai vaakunasta.

Kalvosinnapit logolla voidaan toteuttaa käyttäen joko pelkästään metallista valmistettua lyötyä tai valettua pinssiä, mikäli tarkoitus ei ole käyttää värejä. Jos kuitenkin halutaan sekä värejä että viimeistelty, näyttävä korumainen lopputulos, kannattaa valita toteutustavaksi kovaemalointi jolloin värit ovat tasaisesti samassa pinnassa pinssin metallisten osien kanssa.

Kalvosinnapit omasta kuvasta tai logosta ja vaakunastaPyydä tarjous kalvosinnappien tai solmioneulojen valmistuksesta joko yhdessä pinssitilauksesi kanssa tai täysin omana tuotteenaan.

Soita myyntitiimillemme numerossa 020-740 1452 ja opastamme oikean pinssin valinnassa juuri sinun käyttötarkoitukseesi, tai lähetä kuva-aiheesi sähköpostitse osoitteeseen ja teemme tarjouksen parhaiten kuvitukseesi sopivalla toteutustavalla.

Katso myös pinssien hintoja tai jätä tarjouspyyntö pinssien valmistuksesta.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä