Pinssi.fi™ yritys

Yritysesittelyssä Pinssi.fi™, pinssien valmistaja

Olemme Pinpops Oy, Helsingissä päämajaansa pitävä arvostettu pinssien ja rintanappien valmistaja. Arvostuksen puolesta puhuu ammattitaitoomme luottavat asiakasreferenssit, joita on kertynyt jo pitkä liuta.

Olemme lähes hulluna tuotteidemme viimeistelyyn ja laatuun. Meiltä et osta vain pinssejä tai rintanappeja. Me tarjoamme kokonaisen palvelupaketin joka sisältää suunnittelua, opastusta ja tyylikkäästi viimeistellyt, näyttävästi pakatut pinssit tai rintanapit.

Edullisin hinta, nopein toimitus

Asiakaspalvelu palvelee sinua arkisin kello 8-17 puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään tunnin - parin kuluessa yhteydenotostasi.

Meillä valmistetaan rintanappeja jopa saman päivän toimitukseen, siis todella nopeasti! Pinssienkin valmistuksessa voimme tarjota vain muutaman päivän toimitusaikoja. Meillä ei myöskään valmisteta keskinkertaista käsityötä kotikäyttöön tarkoitetuilla laitteilla, vaan rintanappien tuotanto tapahtuu kontrolloidusti ja tasalaatuisesti ammattimaisessa tuotannossa. Suuria yli 10 000 eriä valmistettaessa rintanappien kaikki työvaiheet on automatisoitu. Tehtaallemme on myönnetty ISO 9001:2008 sertifikaatti, joka on laaduntarkkailun onnistumisen tae. Se näkyy myös tuotteissamme ja tyytyväisissä asiakkaissa.

Annamme takuun tuotteidemme laadusta, valmistusolosuhteista ja komponenttien korkeasta laadusta. Koska olemme myös valmistaja, pystymme valvomaan tuotteiden elinkaarta komponenteista käyttövalmiiksi tuotteiksi.

Nopeimmillaan pystymme toimittamaan 25,000 rintanappia vuorokaudessa. Epoksi- eli linssipinssejä toimitamme jopa 3-5 työpäivässä vedostuksesta. Kysy lisää myynnistä.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä