76mm Rintanappikone

Rintanapit suurella 76mm halkaisijalla

76mm Rintanappikone PinssikoneSuurikokoinen 76mm rintanappi on niin iso että sitä voisi käyttää teelautasena. Mutta sen sijaan se toimii erinomaisena mainoksena vaikkapa kassahenkilökunnan asusteissa.

Kookas rintanappi

Suuren kokonsa ansiosta 76mm rintanappeja käytetään usein juuri mainontaan, koska nappiin mahtuu suurempikin viesti vaivattomasti ja se näkyy. Rintanappien valmistukseen tarvitset vain rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja rintanappiaihioita joista saat vaivattomasti millä tahansa tulostimella taiteiltua upeita rintanappeja.

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 690,00 €

Pelkkä rintanappikone 690,00 (855,60 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä