57mm Rintanappikone

57mm Mainosnappi tai Kampanjanappi

38mm Rintanappikone PinssikoneKaikkein suosituin kampanja- ja mainosrintanappi on juuri 57mm rintanappi ja syystä: se on paitsi edullinen, myös todella näkyvä. Lähes kuuden sentin halkaisijallaan siitä voi tehdä vaikka niminappeja.

Helppo pienille, hauska isoille

Tässä koossa rintanapissa on jo kokoa ja käsituntumaa. Rintanappien kokoaminen sopii paitsi aikuisille, myös lapsille. Rintanappikoneillamme voit valmistaa 57mm rintanappiaihioiden lisäksi myös esimerkiksi pullonavaajia joissa taustapuolella on neulan sijaan pullonavaajatausta magneetilla.

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 489,00 €

Pelkkä rintanappikone 489,00 (606,36 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä