45mm Rintanappikone

Poliittista latausta 45mm rintanapeista

38mm Rintanappikone PinssikoneLähes poliittisiin mittasuhteisiin kasvanut 45mm rintanappi on todella suosittu vaalikentillä ja mainostoimistoissa. Pysytellen vielä alle 5cm halkaisijassa, 45mm rintanapilla kerrot helposti viestisi mutta rintanappi on hillitty.

Ei ainoastaan politiikkaan

Näppärän kokoinen 45mm rintanappi on saatavilla myös erilaisilla taustavaihtoehdoilla joilla teet rintanapeistasi monikäyttöisempiä. Valitse neulan sijaan magneettikiinnitys ja valmista itse jääkaappimagneetteja. Tai lisää rintanappien taakse peili ja valmistat näppäriä pikkuruisia käsipeilejä.

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 429,00 €

Pelkkä rintanappikone 429,00 (531,96 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä