38mm Rintanappikone

Suosikkikoko 38mm Rintanappikone

38mm Rintanappikone PinssikoneEhkä maailman suosituin mainostuote, 38mm rintanappi on yleisin ja käytössä jos jonkinlaisessa yhteydessä. Rintanapin näppärä koko tekee siitä helpon valmistaa ja hinta pysyy edelleen hyvin kurissa.

Luodaanko mainoksia vai keräilyharvinaisuuksia?

Tämän kokoinen rintanappikone on aina ollut ehdoton suosikki. Puolentoista tuuman eli 38mm halkaisija riittää tekemään rintanapista helposti näkyvän mutta silti riittävän pienen ettei se hyökkää silmille. Rintanappeja valmistetaan eniten 38mm halkaisijalla mainontaan ja promootioon.

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 399,00 €

Pelkkä rintanappikone 399,00 (494,76 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä