32mm Rintanappikone

Pikkuruinen 32mm Rintanappikone

32mm Rintanappikone PinssikoneParhaimmillaan keräilymerkkeinä, bändimerkkeinä ja tietysti uskottavan punkkarin rotsissa, pienen pieni 32mm rintanappikone valmistaa (ison miehen) peukalon pään kokoisia rintanappeja.

Valmiina pusertamaan?

32mm Rintanappikone edustaa hintahaitarissa edullisimman pään rintamerkkien valmistusta. Pienten 32mm rintanappien valmistus kustantaa pikkuriikkisiä summia joten rintanappien teko ei todellakaan rasita kukkaron nyörejä. Lisäksi toimitamme aloituspakkauksen ostaessasi mukana taatusti yllättävän setin hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun paketin avattuasi!

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 339,00 €

Pelkkä rintanappikone 339,00 (420,36 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä