25mm Rintanappikone

Mikroskooppinen 25mm rintanappikone

25mm Rintanappikone PinssikoneTuuman rintanapit eli 25mm pienen pienet pyörykät ovat lajissaan pienin saatavilla oleva rintanappikoko (paitsi jos luet pikkupräntit ja uskallat kysyä vielä pienempää kokoa).

Ryhdy räpeltämään!

25mm Rintanappikoneella valmistettavissa rintanappiaihioissa ei ole valmiiksi neulaa kiinni vaan se tulee kiinnittää rintanapin kokoonpanon jälkeen erikseen. Tästä johtuen 25mm rintanappikone ei sovi kiireiselle eikä helppoheikeille, sillä neulojen paikalleen vääntäminen vaatii todella antaumuksellista asennetta. Saat tämänkin kokoisen rintanappikoneen meiltä mutta pääsääntöisesti suosittelemme siirtymään pykälää ylemmäs 32mm rintanappeihin. Hintakin on sama!

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 339,00 €

Pelkkä rintanappikone 339,00 (420,36 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä