100mm Rintanappikone

Rintanapit jättimäisellä 100mm halkaisijalla

100mm Rintanappikone PinssikoneHalutessasi todella näkyä on 10cm halkaisijassa juuri sitä mitä tarvitset! Kampanjointiin tai hassutteluun, nimikointiin ja mainontaan.

Rintanappien jättiläinen

Pienen lautasen kokoinen 100mm eli 10cm rintanappikone on niin suuri että se toimitetaan puisessa laatikossa. Rintanappikone on melko raskas joten se ei sovi ihan pienimpien lasten käyttöön sillä pelkkä kone painaa 15kg. Toisaalta tässä koossa rintanapeilla välittyy jo suurinkin viesti takuuvarmasti perille.

Osta aloituspaketissa tai vaikka pelkkä laite

Hinta alkaen 1 280,00 €

Pelkkä rintanappikone 1 280,00 (1 587,20 sis.ALV). Ostamalla aloituspaketin joka sisältää rintanappikoneen, kuvaleikkurin ja 1000 kappaletta aihioita säästät 20% koko paketin hinnassa.

Toimitus koko Suomeen ja Pinssi.fi kortti

Jos haluat noutaa tilauksesi, saat myös opastuksen rintanappikoneen käyttöön jos se ei ole ennestään tuttu kapistus. Siitäkin huolimatta toimitamme koko Suomeen joten sijaintisi ei ole este rintanappikoneen hankinnalle. Mukana seuraa kattavat suomenkieliset käyttöohjeet ja opasvideo sekä yllättävä setti hauskoja kuvia joilla pääset heti alkuun!

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä