Rintanappikoneet

Rintanappikoneet ja tarvikkeet suoraan maahantuojan varastosta

Rintanappeja ja RintamerkkejäMaahantuomme kestäviä ruostumattomasta teräksestä ja raudasta valmistettuja rintanappikoneita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja oikein käytettynä ikuisia. Hyvä rintanappikone on varustettu kahdella kulholla joka nopeuttaa rintanappien valmistusta entisestään. Patentoitu kokoonpanomekanismi ja korkealaatuiset komponentit tekevät omien rintanappien valmistuksesta lasten leikkiä - ja lapsetkin käyttävät näitä koneita.

Rintanappikoneita löytyy pitkälle toista kymmentä eri kokoa, yksi kone jokaiseen kokoon soveltuvaksi. Joillekin tämä on myös pinssikone. Jos haluat tehdä eri kokoisia rintanappeja, kullekin halkaisijalle on hankittava oma kone. Koska koneessa ei ole irrotettavia osia, se on erittäin pitkäikäinen (ikuinen!) ja paljon nopeampi käyttää kuin vaihdettavilla kulhoilla varustetut kiinalaiset mielenpahoittajat.

Pinssikoneet ja Rintanappikoneet, pinssi ja rintanappi kone

Tästä sivustomme osiosta löydät tuotetiedot ja kuvia rintanappikoneista. Opastamme mielellämme sinut myös alkuun jos haluat tulla noutamaan tuliterän rintanappikoneesi suoraan Helsingin myymälästämme. Liian kaukana käymään? Ei hätää! Toimitamme kaikkialle Suomeen sekä naapurimaihin.

Onko se Pinssikone vai Rintanappikone?

Ehdottomasti rintanappikone! Meillä valmistetaan myös pinssejä, mutta rintanappi ei ole pinssi. Rintanappikoneillemme myönnämme rajoitetun valmistajan takuun joka on ikuinen! Jos koneessa ilmenee rakenteellinen vika, korjaamme rintanappikoneesi tai vaihdamme sen uuteen.

Rintanappikoneen käyttö on lasten leikkiä, mutta rintanappikoneilla ei sovi leikkiä. Älä lähde soitellen sotaan äläkä otsa kurtussa suunnittelemaan, rintanappien teko on nimittäin to-del-la hauskaa! Rintanappikoneilla voi valmistaa myös yllättäviä tuotteita kuten pullonavaajia ja käsipeilejä.

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin kello 8-17 joko puhelimitse numerossa 020-740 1452 tai sähköpostilla. Vastaamme aukioloaikojemme puitteissa sähköpostiisi viimeistään vartissa yhteydenotostasi.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä