Tuotantoajat

Suomen nopein rintanappien valmistaja!

Onko kiire? Ei hätää, sillä meillä normaalikin tuotantoaika on noin viikko vedoksen hyväksymisestä. Nopeimmillaan saat kotimaiset rintanapit jopa saman päivän aikana - siis muutamassa tunnissa vedoksen hyväksyttyäsi.

Super-express pikatoimitus

Kun kiire on käsin kosketeltava ja rintanapit piti saada eilen, voit vielä kääntää ajan kulkua eduksesi. Soita heti asiakaspalveluumme numerossa 020-740 1452 ja kerro miten tulen palava kiire on kyseessä. Pääkaupunkiseudulla toimitamme tilauksia express nopeudella Jetpak pikapakettina jopa tuntien kuluessa painoaineiston vedostuksesta. Muun Suomen saavutamme pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi. Jos budjettikaan ei ole ongelma, Jetpak tuo tilauksen perille jo samana päivänä.

Standardinopeus ilman toimituskuluja

Vakiohintamme sisältävät lisämaksuttoman toimituksen ja kaikki muutkin kulut. Maksat siis vain kiinteän hinnan koko tilauksesta ja toimitamme valmiit rintanapit valitsemallasi toimitusmuodolla. Nopeampia toimitusaikoja varten suosittelemme tarkistamaan hintatietoja kätevästä rintanappien hintalaskurista. Jos tarvitset pinssejä nopeasti, katso linssipinssit nopeasti - kotimaiset pinssit.

Suomen nopein on takuulla nopein

Rintanappien valmistuksesta kotimaassa vastaa Pinpops Oy, Helsinkiläinen tapahtumatuotteiden ja promootiopainamisen tuotantoon erikoistunut vankka palveluntarjoaja. Pinpops on myös ainoa kotimainen kaulanauhapaino josta saat Suomessa painetut avainkaulanauhat jopa muutamassa päivässä. Pinssi.fi on Pinpops Oy:n tarjoama palvelu.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä