Rintanappikone

Valmista itse rintanappeja Rintanappikoneella!

Maahantuomme kestäviä ruostumattomasta teräksestä ja raudasta valmistettuja rintanappikoneita, jotka ovat helppokäyttöisiä ja oikein käytettynä ikuisia. Hyvä rintanappikone on varustettu kahdella kulholla joka nopeuttaa rintanappien valmistusta entisestään. Patentoitu kokoonpanomekanismi ja korkealaatuiset komponentit tekevät omien rintanappien valmistuksesta lasten leikkiä - ja lapsetkin käyttävät näitä koneita.

Pinssikoneet ja Rintanappikoneet, pinssi ja rintanappi kone

Rintanappikoneita löytyy pitkälle toista kymmentä eri kokoa, yksi kone jokaiseen kokoon soveltuvaksi. Joillekin tämä on myös pinssikone. Jos haluat tehdä eri kokoisia rintanappeja, kullekin halkaisijalle on hankittava oma kone. Koska koneessa ei ole irrotettavia osia, se on erittäin pitkäikäinen (ikuinen!) ja paljon nopeampi käyttää kuin vaihdettavilla kulhoilla varustetut kiinalaiset mielenpahoittajat.

Säästä 20% - Osta Rintanappikone + Leikkuri + Aihiot edullisemmin!
Rintanappikone rintanappien valmistus

Ostaessasi meiltä rintanappikoneen saat myös komponentit edullisesti, nyt ja tulevaisuudessa. Saat meiltä myös valmiiksi painettuja ja jopa valmiiksi leikattuja kuvapohjia niin halutessasi. Aloituspaketin mukana toimitetaan helppolukuinen kuvitettu suomenkielinen käyttöohjekirjanen sekä alkuun pääsemiseksi sata komponenttia.

Rintanappikoneiden hinnat »

Rintanappikoneen lisäksi tarvitset kuvien leikkaamiseen leikkurin, jonka hinnan näet hinnastosta. Toimintaperiaate on sama kuin rei'ittimessä, koneella on myös lasten helppo painaa täydellisen pyöreitä rintanappikuvia. Rintanappiaihiot myydään vain 1000 kappaleen pakkauksissa. Kysy lisää ottamalla yhteyttä tai soittamalla numeroon 020-740 1452.

Rintanappi ja pinssi valmistus kone rintanappikone pinssikone

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä