Nimikyltti

Yksilölliset nimikoidut rintanapit

Yksilöllisesti valmistettavat jättikokoiset rintanapit omalla nimellä ovat hauska huomion kiinnittäjä missä tahansa tilaisuudessa. Nimikylttejä olemme valmistaneet erilaisista yritystapahtumista ja tilaisuuksista aina televisioituihin tilaisuuksiin ja juhliin.

Nimikoitu nimikyltti rintanappi

Yksilölliset nimikylttirintanapit valmistetaan helpoiten toimittamalla erikseen pohja, johon nimet asetellaan. Itse nimilistan voit toimittaa esimerkiksi Excel tiedostona ja me hoidamme nimien asettelun valmistuksen yhteydessä. Suosittelemme nimikylteiksi rintanappeja 76mm, 100mm ja 150mm halkaisijalla.

Kiinnitysvaihtoehtoja on saatavilla useita erilaisia, esimerkiksi perinteisen neulakiinnityksen sijaan nimikylteissä voi olla magneettikiinnitys. Magneetin etu neulaan verrattaessa on tekstiilin säilyminen ehjänä, koska neula rei'ittää esimerkiksi takin.

Toimitusaika on 1-2 viikkoa, mutta kiireellisessä tapauksessa pystymme toimittamaan nimikoidut rintanapit jopa päivässä. Tilaa nimikylttejä rintanapeista ottamalla yhteyttä tai soittamalla numeroon 020-740 1452.

Nimikoidut Rintanapit ja nimikyltit

Nimikyltti rintanappi voi myös olla ilman valmista nimikointia. Nimet voidaan kirjoittaa esimerkiksi tussilla tai tarratulostimella.

Hello my name is rintanappi nimikyltti kortit ja tarrat

Hyödynnä myös tilaajille ilmainen suunnittelu, teemme rintanapin tarvittaessa painovalmiiksi - sinä toimitat vain nimilistan.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä