Toimitusaika

Pinssien keskimääräinen valmistusaika

Emaloidut Turun Sinappia pinssitValettujen, lyötyjen, emaloitujen, ja muutoin metallista valmistettavien pinssien normaali tuotanto kestää noin 10-15 työpäivää yksityiskohtien ja työvaiheiden määrästä riippuen. Mitä yksityiskohtaisemmasta pinssistä on kyse, sen enemmän työvaiheita pinssin valmistukseen useimmiten sisältyy ja näin ollen valmistusaikakin on pidempi.

Nopeimmillaan pystymme valmistamaan epoksipinssit, niin kutsutut Linssipinssit polyuretaanilinssillä alle viikossa vedoksen hyväksymisestä. Tähän kuitenkin vaikuttaa kulloinkin voimassa oleva tuotannon jono johon tilaukset asetetaan niiden saapuessa valmistettavaksi.

Katso myös pinssien hintoja tai jätä tarjouspyyntö pinssien valmistuksesta.

Minulla on kiire, miten saan pinssit nopeasti?

Ensimmäinen vaihtoehto kiireiselle asiakkaalle on linssipinssi, epoksilinssillä varustettu painettu pinssi.

Mikäli haluat kuitenkin täysin metallisen pinssin ja haluat käyttää emalointia tai muita valmistusmenetelmiä, voimme tehdä tarjouksen myös normaalista poikkeavassa aikataulussa. Huomaa kuitenkin että nopeampi toimitus saattaa nostaa myös valmistuskuluja, joten pinssin hinta poikkeaa normaalitoimituksella valmistettavien pinssien hinnoista.

Onko mahdollista saada mallikappale?

Jos haluat teettää ensin pelkän yksittäisen mallikappaleen pinssistäsi jo ennen varsinaista tilaukseen etenemistä, voimme tehdä yhden mallikappaleen. Tällöin veloitamme kaikki aloitus- ja muottikustannukset täysimääräisenä mallin valmistuksesta. Mikäli mallikappaleen valmistus johtaa tilaukseen (vähintään 1000 kappaletta) jäävät nuo kulut lopullisesta tilauksesta pois. Maksat siis muottikulut jotka tulisivat joka tapauksessa tilauksen hintaan, vain kerran.

Emaloidut pinssit S-RyhmäHuomaa kuitenkin että mallikappaleiden valmistus kestää yhtä pitkään kuin varsinainen pinssien tuotanto. Tästä johtuen yksittäisten mallikappaleiden valmistus pidentää lopullisen tilauksenkin valmistumisaikaa kaksin verroin.

Parhaiten säästät aikaa tilaamalla mallikappaleita vastaavalla menetelmällä valmistetuista pinsseistä.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä