Lyöntimuotti

Pinssin valmistus lyöntimuotilla

Halutessasi mahdollisimman yksinkertaisen ja eleganssin pinssin, lyöntimuotilla valmistettu metallipinssi on valintasi. Lyödyn pinssin tunnistaa helpoiten kiillotetuista, kohollaan olevista pinnoista ja tekstuurilla viimeistellyistä upotuksista.

Lyödyt pinssit lyöntimuotillaValmistusmateriaalina käytetään yleisimmin kuparia tai messinkiä näiden metallien ominaisuuksien vuoksi. Pehmeä metalli on helpoin lyödä muotoon jotta lopputuloksesta saadaan terävä ja yksityiskohtainen.

Lyöntivaiheen jälkeen yksittäiset pinssit trimmataan ulkoreunoiltaan siisteiksi haluttuun muotoon. Pinssi voidaan tässä vaiheessa myös esimerkiksi hiekkapuhaltaa, jos halutaan lisätä tekstuuria pinssin pintaan. Ulkonevat pinnat pinssistä kiillotetaan samalla kun syvemmällä olevat pinssin muodot säilyttävät tekstuurin tai hiekkapuhalletun viimeistelyn.

Lopuksi pinssiin kiinnitetään valitsemasi neula tai muu monista kiinnitys vaihtoehdoistamme ja pinssisi päätyy laaduntarkkailuun. Hyväksytyn lopputuloksen mukaiset pinssit pakataan ja lähetetään pikaisesti luoksesi.

Jos olet valmis siirtymään askelen kohti valmiimpia pinssejä, ota yhteyttä myyntitiimiimme numerossa 020-740 1452 ja opastamme sinua oikean valmistustavan valinnassa. Vaihtoehtoisesti voit lähettää kuva-aiheesi sähköpostilla osoitteeseen ja teemme tarjouksen sopivalla toteutustavalla.

Katso myös pinssien hintoja tai jätä tarjouspyyntö pinssien valmistuksesta.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä