Emaloitu

Pinssien valmistus emaloimalla

Emaloitu pinssi on yleisin valmistusmenetelmä kun pinssiin halutaan värejä. Emalimaali lisätään pinssin uurteisiin jonka jälkeen pinssi paistetaan värien sitomiseksi.

Emaloitu pinssiEmalipinssin valmistus alkaa lyöntimuotilla jolla pinssi isketään kuparista tai rautapohjaisesta metallilevystä. Haluttaessa pinssi voidaan myös hiekkapuhaltaa tässä vaiheessa jotta saadaan aikaan erikoisempia tekstuureja pinssin pintaan.

Seuraavaksi pinssin uurteisiin lisätään ruiskua apuna käyttäen emalimaali, jonka sävyt voivat olla täsmälleen vaatimuksesi mukaisia PMS-sävyjä Pantonen värikartan mukaan. Emalimaalin lisääminen pikkuruisiin, jopa millimetrin kymmenysten levyisiin uurteisiin ja koloihin on erittäin tarkkaa puuhaa ja voitkin arvata että tämäkin työvaihe suoritetaan käsityönä.

Pinssit paistetaan noin 350 asteen lämpötilassa joka kovettaa emalimaalin. Pinssin ulkoreunat viimeistellään trimmaustyökaluilla jonka jälkeen pinssin ulkopinnat vielä hiotaan tai kiillotetaan siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Emaloidut pinssit HOK-ElantoLopuksi pinssiin lisätään valitut kiinnikkeet, pinssin lopputulos tarkastetaan laaduntarkkailussa ja tilauksesi pakataan odottamaan toimitusta.

Soita myyntitiimillemme numerossa 020-740 1452 ja opastamme oikean pinssin valinnassa juuri sinun käyttötarkoitukseesi, tai lähetä kuva-aiheesi sähköpostitse osoitteeseen ja teemme tarjouksen parhaiten kuvitukseesi sopivalla toteutustavalla.

Katso myös pinssien hintoja tai jätä tarjouspyyntö pinssien valmistuksesta.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä