Pinssit

Metalliset valetut ja stanssatut pinssit

Emaloidut Turun Sinappia pinssitYksilöllisesti valmistettu pinssi on arvokas tapa toteuttaa markkinointia tai edistää toimintaa tukevaa viestintää. Pinpops on erikoistunut pinssien suunnitteluun ja valmistukseen, pienistä sadan kappaleen eristä aina kymmenien tuhansien suuruisiin sarjatuotantoihin.

Jokainen asiakas ja kaikki yksilölliset tilaukset ovat meille arvokkaita. Kussakin tilauksessa noudatetaan samoja standardoituja tuotantomenetelmiä ja jokaisesta tilauksesta syntyy aina yhtä arvokas, yksilöllinen pinssituote.

Pinssien jatkojalostuksena syntyy myös muita tuotteita samoilla muoteilla valmistettuna. Voit yhdistää pinssitilaukseen lisää sellaisia tuotteita kuten kalvosinnappi ja solmioneula. Katso pinssien hintoja tai jätä tarjouspyyntö pinssien valmistuksesta.

Miksi valita Pinssi.fi™

Olemme arvostettu pinssien valmistaja, sen puolesta puhuu ammattitaitoomme luottavat asiakasreferenssit. Olemme lähes hulluna tuotteidemme viimeistelyyn ja laatuun. Meiltä et osta vain pinssejä, vaan kokonaisen palvelupaketin joka sisältää suunnittelua, opastusta ja tyylikkäästi viimeistellyt, näyttävästi pakatut pinssit.

Emaloidut pinssit S-RyhmäMeiltä saat edullisen hinnan joka on takuulla kilpailukykyinen, nopeasti läpi käydyn vedostusprosessin ja tuotannon jolle harva vetää vertoja. Toimitusaika on myös jotakin, mistä sitoudumme pitämään tiukasti kiinni. Jos lupaamme toimituksen ajallaan, pidämme lupauksesta kiinni. Jos aikataulusi muodostuu mahdottomaksi, pyrimme löytämään valmistustavan jolla aikataulua voidaan kutistaa entisestään.

Meiltä saat aina vahvistetulle tilauksellesi ilmaisen, täysin kotimaisen suunnittelun ja vedostuksen, joustavan tuotantoaikataulun ja paljon vaihtoehtoisia yksittäispakkauksen vaihtoehtoisia toteutuksia. Täysi tyytyväisyystakuu tulee automaattisesti huolellisesti tehdyn, kotimaisen vedostuksen myötä.

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä

Kysyttävää? Katso ohjeet tai ota yhteyttä